fbpx

VIDEO ANIMATIE LATEN MAKEN?

U heeft er vast al eens aan zitten denken: een video animatie laten maken. Tegenwoordig worden bewegende beelden overal voor gebruikt. Ze leggen op een aantrekkelijke manier vlot uit wat uw bedrijf of dienst doet. Door deze manier van reclame maken kunt u zich onderscheiden van de concurrentie.

Headline is producent van video animaties en animatiefilms. Wij zetten uw bedrijf of product op de juiste manier in de schijnwerpers. Voor Scildon maakten wij een serie video’s en animaties die voornamelijk op social media ingezet worden. Voor Fetim product montage animaties en voor Pijnacker hebben we geholpen de nieuwe wijk te promoten. De voorbeelden hiervan vindt u hieronder.

WAAROM HEADLINE?

Bij Headline begrijpen we dat onze animatiefilms, zeker in B2C, naadloos moeten aansluiten bij uw merkwaarden en stijlgids. We zorgen niet alleen voor de juiste kleuren, fonts en logo gebruik, maar ontwikkelen ook karakters die bij uw merk passen.  Wat we maken moet er geweldig uitzien én goede resultaten boeken. Elke fase van het ontwikkelproces stemmen we met u af, zodat de animatie bij uw merk past en versterkt.

DOELGERICHT

Wij ontwikkelen animaties die passen bij de doelgroep en de fase in de customer journey. Met de afgesproken call to action.

SNEL UW PRODUCT OF DIENST UITLEGGEN

Animatiefilms maken het mogelijk om op een luchtige en aantrekkelijke manier in ongeveer 1 minuut uit te leggen hoe uw product of dienst werkt. Bij Headline hebben we een stappenplan ontwikkeld voor het laten maken van zo’n video animatie. Omdat u invloed wilt hebben op iedere fase van het plan hebben we elke stap transparant gemaakt. Zo krijgt u precies de animatiefilm die u wilt. Tegen een woest aantrekkelijke prijs.

Animatie Scildon Life | Pension

Explanimation Fetim

Video animatie Pijnacker

INTERESSANT? ANIMATIES UIT JOUW BRANCHE ZIEN? MAIL ONS

Animatie voor interne communicatie laten maken
1. Begrip

Door eigen desk research en een briefing van de klant begrijpen we de opdrachtgever, het product, de concurrentie en de doelgroep. We verifiëren dat via een debrief.

animatie voor interne communicatie laten maken
2. Brainstorm

Account brieft het creatieve team, iedereen leest zich in en bekijkt relevante websites. Het hele team brainstormt. We werken een aantal ideeën uit en brengen ze terug tot één of twee.

animatie voor interne communicatie laten maken
3. Creatief concept

We presenteren het concept van de explanimation: de vormgeving, het ruwe script en de tekst van de eventuele voice-over. We lichten het concept en onze keuzes schriftelijk toe.

Animatie voor interne communicatie laten maken
4. Storyboard

Nu ontvangt u het uitgewerkte script. Van iedere scène krijgt u een visual, met de tekst van de voice-over en een heldere beschrijving van de overgangen van de ene scène naar de andere.

animatie voor interne communicatie laten maken
5. Audio

In overleg met de klant selecteren we een voice-over, die we de definitieve tekst laten inspreken. Ook selecteren we muziek voor de uitleg video animatie.

Animatie voor interne communicatie laten maken
6. Animeren

We animeren de beelden en monteren het geluid. U ontvangt een eerste versie, waarop nog correcties mogelijk zijn. Na akkoord leveren we het in de gewenste vorm aan.

Meer weten over een video animatie via Headline?

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Onderwerp

  Bericht*

  video / animatie? Hans Ruigrok

  Geïnteresseerd in een video animatie? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  T: +31 20 572 13 21
  M: +31 (0)6 8143 4560
  E: hans@headline.nl

  Meer weten? Neem contact met ons op of bestel gratis onze overzichtelijke poster!

  Call Now Button