fbpx

UITLEG ANIMATIE LATEN MAKEN

U heeft er vast al eens aan zitten denken: een uitleg animatie laten maken. Tegenwoordig worden deze explanimations overal voor gebruikt. Ze leggen op een aantrekkelijke manier vlot uit wat uw bedrijf, product of service bijzonder maakt. Ze onderscheiden u van de concurrentie. Headline is dè specialist en producent van uitleg animaties. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in de schijnwerpers staat.

WAAROM HEADLINE?

Bij Headline stellen we hoge eisen. Ons werk moet naadloos aansluiten bij uw wens, merkwaarden en doelgroep. Wat we maken moet er geweldig uitzien én goede resultaten boeken. Daarom werken wij altijd in lijn met uw huisstijl, de juiste kleuren, fonts en logo’s, maar we ontwikkelen ook karakters die passen bij uw bedrijf of organisatie.

SPECIALIST IN UITLEG ANIMATIES

Uitleg animaties van Headline worden in de B2B markt, de B2C markt maar ook voor interne communicatie gebruikt. Bij ons kun je uitleg animaties laten maken tegen een woest aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie klikt u op de button hieronder.

DOELGERICHT

Voor wij een animatie ontwikkelen moet het helder zijn wat het doel van de animatie is en waar en voor wie de animatie gebruikt gaat worden. Er worden andere eisen gesteld aan een animatie voor op social media dan voor in een beursstand. En wat is de call to action?

UW PRODUCT OF DIENST UITLEGGEN

Explanimations maken het mogelijk om op een luchtige en aantrekkelijke manier, in ongeveer 1 minuut, uit te leggen hoe uw product of dienst werkt. Bij Headline hebben we een stappenplan ontwikkeld voor het laten maken van zo’n uitleg animatie. Omdat u invloed wilt hebben op iedere fase van het plan, hebben we elke stap transparant gemaakt. Zo krijgt u precies de animatie die u wilt.

Samen animaties maken

Zeg maar hoe u het hebben wil

Kwaliteit voor scherpe prijs

Animatie voor interne communicatie laten maken
1. Begrip

Door eigen desk research en een briefing van de klant begrijpen we de opdrachtgever, het product, de concurrentie en de doelgroep. We verifiëren dat via een debrief.

animatie voor interne communicatie laten maken
2. Brainstorm

Account brieft het creatieve team, iedereen leest zich in en bekijkt relevante websites. Het hele team brainstormt. We werken een aantal ideeën uit en brengen ze terug tot één of twee.

animatie voor interne communicatie laten maken
3. Creatief concept

We presenteren het concept van de explanimation: de vormgeving, het ruwe script en de tekst van de eventuele voice-over. We lichten het concept en onze keuzes schriftelijk toe.

Animatie voor interne communicatie laten maken
4. Storyboard

Nu ontvangt u het uitgewerkte script. Van iedere scène krijgt u een visual, met de tekst van de voice-over en een heldere beschrijving van de overgangen van de ene scène naar de andere.

animatie voor interne communicatie laten maken
5. Audio

In overleg met de klant selecteren we een voice-over, die we de definitieve tekst laten inspreken. Ook selecteren we muziek voor de uitleg video animatie.

Animatie voor interne communicatie laten maken
6. Animeren

We animeren de beelden en monteren het geluid. U ontvangt een eerste versie, waarop nog correcties mogelijk zijn. Na akkoord leveren we het in de gewenste vorm aan.

Alles weten over een explanimation?

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Onderwerp

  Bericht*

  video / animatie? Hans Ruigrok

  Geïnteresseerd in een uitleg animatie? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. 

  T: +31 20 572 13 21
  M:+31 6 8143 4560
  EMail: hans@headline.nl

  Meer weten? Neem contact met ons op of bestel gratis onze overzichtelijke poster!

  Call Now Button