fbpx

ANIMATIE LATEN MAKEN?

U heeft er vast al eens aan zitten denken: een animatie laten maken. Tegenwoordig worden bewegende beelden overal voor gebruikt. Ze leggen op een aantrekkelijke manier vlot uit wat uw bedrijf of dienst doet. Door deze manier van reclame maken kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Bij Headline kunt u een animatie laten maken wij zijn de producent van animatiefilms en video’s. En zetten uw bedrijf op de juiste manier in de schijnwerpers.

HEADLINE

Bij Headline stellen we hoge eisen. Onze animatie moet naadloos aansluiten bij uw wens, merkwaarden en doelgroep. Wat we maken moet er geweldig uitzien én goede resultaten boeken. Daarom werken wij nauw samen met onze klant en maken we dankbaar gebruik van hun kennis en ideeën want goede reclame maak je samen.

 

 

DOELGERICHT

Wij boeken resultaten, we werken doelgericht en formuleren daarom samen met onze klant heldere doelstelling en meten of deze behaald zijn. Headline is een van de weinige bureaus die het aandurft om met een shared risk model te werken. Waarbij beloning gekoppeld is aan het resultaat.

 

 

CONTENT MARKETING

Via social media willen mensen niet lastig worden gevallen met reclame, maar leuke en interessante dingen met elkaar delen. Content marketing speelt daarop in: met relevante content bindt u klanten beter aan uw bedrijf dan met loze kreten. In de woorden van Craig Davis: “Stop interrupting what people are interested in and BE what people are interested in. “

 

 

ANIMATIE LATEN MAKEN

Animaties maken het mogelijk om op een luchtige aantrekkelijke manier in ongeveer 1 minuut uit te leggen hoe uw product of dienst werkt. Bij Headline hebben we een stappenplan ontwikkeld voor het laten maken van zo’n bewegende animatie. Omdat u invloed wil hebben op iedere fase van het plan hebben we elke stap transparant gemaakt. Zo krijgt u precies de video die u wilt.

WAAROM EEN ANIMATIE?
CUSTOMER JOURNEY
MANAGEN HEERLIJK
Animatie voor interne communicatie laten maken
1. Begrip

Door eigen desk research en een briefing van de klant begrijpen we de opdrachtgever, het product, de concurrentie en de doelgroep. We verifiëren dat via een debrief.

animatie voor interne communicatie laten maken
2. Brainstorm

Account brieft het creatieve team, iedereen leest zich in en bekijkt relevante websites. Het hele team brainstormt. We werken een aantal ideeën uit en brengen ze terug tot één of twee.

animatie voor interne communicatie laten maken
3. Creatief concept

We presenteren het concept van de explanimation: de vormgeving, het ruwe script en de tekst van de eventuele voice-over. We lichten het concept en onze keuzes schriftelijk toe.

Animatie voor interne communicatie laten maken
4. Storyboard

Nu ontvangt u het uitgewerkte script. Van iedere scène krijgt u een visual, met de tekst van de voice-over en een heldere beschrijving van de overgangen van de ene scène naar de andere.

animatie voor interne communicatie laten maken
5. Audio

In overleg met de klant selecteren we een voice-over, die we de definitieve tekst laten inspreken. Ook selecteren we muziek voor de uitleg video animatie.

Animatie voor interne communicatie laten maken
6. Animeren

We animeren de beelden en monteren het geluid. U ontvangt een eerste versie, waarop nog correcties mogelijk zijn. Na akkoord leveren we het in de gewenste vorm aan.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Onderwerp

  Bericht*

  video / animatie? Hans Ruigrok

  Geïnteresseerd in een animatie? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. U kunt daarvoor het formulier hieronder gebruiken, of bel of mail:

  T: +31 20 572 13 21
  M: +31 (0)6 8143 4560
  E: hans@headline.nl

  Meer weten? Neem contact met ons op of bestel gratis onze overzichtelijke poster!

  Call Now Button