fbpx

CORPORATE ANIMATIE MAKEN

 

Zit u in de B2B en heeft u er wel eens moeite mee om uw product of dienst uit te leggen? Misschien is een corporate animatie dan voor u de oplossing. Een animatie maakt het mogelijk om complexe zaken gemakkelijk en aantrekkelijk uit te leggen. Mensen zijn visueel ingesteld door bewegend beeld onthoudt de kijker gemakkelijker waar het om gaat. Daarnaast kijkt het gros van de mensen liever naar een film of animatie dan dat zij documentatie moeten lezen. Want zeg nou zelf, een goed strak filmpje is toch veel beter dan een stapel papieren?

HEADLINE

Wij zijn Headline. Een Amsterdams bureau dat vooral actief is in de B2B. Wij werken voor veel bedrijven met een zakelijke doelgroep, in Amsterdam maar ook daarbuiten. We werken voor banken, verzekeraars en financiële dienstverleners, voor softwareleveranciers, voor marktonderzoekers en andere bureaus. Als full-service reclamebureau kunnen we volledige campagnes draaien voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan complete merken branden of bewustwordingscampagnes uitvoeren. Maar we doen ook kleinere onderdelen zoals DTP, infographics en animeren.

 

VAN ANIMATIE TOT INFOGRAPHIC

Headline is gespecialiseerd in content marketing en dan animaties in het bijzonder. Uitleg animaties kunnen gebruikt worden om ingewikkelde zaken helder uit te leggen. Headline duikt altijd eerst in de klant. We doen onderzoek naar de identiteit van de opdrachtgever maar ook naar de doelgroep en de concurrentie. Hierdoor kunnen we een animatie stijl ontwikkelen dat perfect bij uw bedrijf past. Doordat u uw eigen stijl heeft, is deze gemakkelijk door te trekken naar infographics, whitepapers en andere vormen van content marketing.

CORPORATE RECLAME

Reclame en content voor de B2B-sector stellen hun eigen eisen. De doelgroep is relatief klein en duidelijk afgebakend. De hoge gemiddelde orderwaarde rechtvaardigt een hogere ‘cost per lead’. Maar de salescycle is lang en gaat vaak over meerdere schijven, terwijl aan 60% van de salescycle geen verkoper aan te pas komt! Bovendien zijn binnen veel bedrijven zijn meerdere beslissers, met verschillende belangen. Dus moeten reclame en content divers zijn qua vorm en inhoud.

WAAROM EEN ANIMATIE?
BINDINC.
A MATTER OF TASTE

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  video / animatie? Hans Ruigrok

  Leuk? Geïnteresseerd? Wilt u ook uw zakelijke doelgroep effectief bereiken? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. U kunt daarvoor het formulier hiernaast gebruiken, maar een beller is sneller.

  +31 (0)20 572 1 321
  M 06 814 34 560
  hans@headline.nl

  Call Now Button