fbpx

B2B ANIMATIE BEDRIJF

Als Amsterdams bureau werkt Headline relatief veel voor bedrijven met een zakelijke doelgroep; vooral voor de vele zakelijke dienstverleners die in Amsterdam gevestigd zijn. We werken voor banken, verzekeraars en financiële dienstverleners, voor softwareleveranciers, voor marktonderzoekers en andere bureaus.

 

Animaties voor de B2B-sector stellen hun eigen eisen. De doelgroep is relatief klein en duidelijk afgebakend. De hoge gemiddelde orderwaarde rechtvaardigt een hogere ‘cost per lead’. Maar de salescycle is lang en gaat vaak over meerdere schijven, terwijl aan 60% van de salescycle geen verkoper aan te pas komt! Bovendien zijn binnen veel bedrijven zijn meerdere beslissers, met verschillende belangen. Dus moeten animaties divers zijn qua vorm en inhoud.

Headline is een Amsterdams bureau maar werkt bij het ontwikkelen van B2B-campagnes graag nauw samen met onze klanten en maken we dankbaar gebruik van hun branchekennis. En we gaan ervan uit dat ook de zakelijke klant een mens is, die te verleiden is met een helder verhaal en een aantrekkelijk aanbod.

WAAROM EEN ANIMATIE?

BINDINC.

A MATTER OF TASTE

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Leuk? Geïnteresseerd? Wilt u ook uw zakelijke doelgroep effectief bereiken? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. U kunt daarvoor het formulier hieronder gebruiken, of bel of mail:

  T: +31 20 572 13 21
  M:+31 6 8143 4560
  EMail: hans@headline.nl

  Call Now Button